Președintele PMP Eugen Tomac, invitat la reședința Trump

Președintele partidului Mișcarea Populară Eugen Tomac  a fost invitat special la cina organizată de către președintele statelor unite ale americii, Donald Trump și care a avut loc chiar în reședința sa din Florida .

E. Tomac a publicat pe profilul său de facebook, o fotografie în care apare cu președintele american D. Trump.

Acasă la Președintele Trump

,,În această seară am fost invitat la reședința din Florida a Președintelui Statelor Unite, Donald Trump, la o cină festivă organzată de Partidul Republican cu prilejul “Lincoln Day”.

Am răspuns acestei invitații din partea partenerilor mei politici din Statele Unite, deoarece eu cred cu tărie în parteneriatul dintre statele noastre.

Gazda noastră, familia Trump, a oferit tuturor celor prezenți o adevărată lecție de patriotism. A fost o seară în care am auzit multe lucruri frumoase despre America și despre cum se face politica activa în cea mai veche și consolidată democrație din lume.

Întâlnirea cu Președintele Donald Trump și Melania Trump a fost un moment unic și i-am adresat liderului de la Casa Albă invitația de a vizita țara noastră!

Am discutat cu mulți politicieni si oficiali americani și tuturor le-am vorbit despre România, R. Moldova și despre viitorul Europei unite după modelul american.

Eu cred că orice politician care își iubește țara face o politică înțeleaptă și fructifică orice oportunitate pentru a o ajuta în orice împrejurare. Iar noi avem pentru ce lupta: să refacem România puternică și mare din nou!” 

(E.Tomac)

Este onoare ca un reprezentant al României să fie invitat la un astfel de eveniment și ajută în dezvoltarea relațiilor româno-americane.

I.M. Godenca pentru diasporaunita

Leave a Reply