Maramureșenii în drum spre București

Astăzi în jurul orei 13:00 a pornit din municipiul Baia Mare, o coloană de mașini cu protestatari din Maramureș, conduși de baimareanul Gabriel Rogojan, spre București ,unde va avea loc MEGA PROTESTUL diasporei. Acolo se vor aduna românii din toate colțurile lumii ,intr-un număr mare, care este posibil să depășească un milion de români. Români care speră la o țară fără corupți în funcție și care vor să schimbe acest guvern  ,,bolnav „.  

(Gabi Rogojan cu bluză albastră).

Gabi speră ca în drum spre capitală ,să reușească să adune cât mai mulți români ,care să li se alăture.  Maramureșenii s-au organizat în grupul de Facebook  ,,Maramureșul se adună „, grup fondat de Gabi Rogojan,dar și pe alte rețele de socializare. Moroșenii vor putea fi văzuți la protest purtând clopurile tradiționale de Maramureș. 

Se pare ca drumul lor a fost Binecuvântat și de preoți ,la fel de patrioți ca și ei.

Alți maramureseni au plecat în această după-amiază cu trenul CFR Sighet -București. Aceștia sunt din Breb,  Rona și alte comune din maramureșul istoric, care trăiesc și ei în alte țări, alungați de acasă, de sistemul bolnav al României.

Astăzi a ajuns în România și coloana de mașini din Regatul unit, condusă de Mario Mocan.

10-11 August , zile istorice pentru România !!!

#DIASPORAUNITA

#MARAMURESULSEADUNA

Leave a Reply