Luptătorii români din Regatul Unit. Bogdan Baluță și Valentin Mogoș

Mai mulți tineri români, stabiliți în Marea Britanie au ales calea sportului și mai ales celui de contact. Doi dintre sportivi  și anume Valentin Mogoș si Bogdan Baluță îsi urmeaza cariera la un campionul român  în MMA Marian Rusu, care după cum se vede, au avut rezultate foarte bune la ultimele meciuri, ambii câștigători.

Valentin Mogoș (photo 1)

,,sunt din ialomita, am 24 de ani care îi  implinesc pe 3 Mai.. Am inceput sportul de contact la 18ani .. Am venit in Anglia in urma cu un an.. Ma pregatesc la Team Rusu si sunt antrenat Chiar de campionul si mentorul nostru Marian Rusu omul care Ne da motivatia de Zi cu Zi.. Pe 13 Aprilie am Luptat pentru centura London champion pe reguli de box. Datorita prestiri si echipei Nu am putut da gres si am iesit invingator impotriva unui sportiv cu mult Mai multa experienta Decat mine.. Acum ma pregatesc pentru urmatoarea provocare care Va fi pe 12mai, voi Lupta pe reguli de k1,, Iar pe 27 Mai am onoarea sa reprezint Team Rusu in Romania in cadrul galei Urban Legend..”

 

 

Bogdan Baluță (photo 2)

,,sunt din Craiova , oltean get pe get , am 21 de ani , am intrat in lumea sporturilor de contact la varsta de 14 ani in orasul natal , in urma cu 3 ani am venit in Londra unde mi-am continuat antrenamentele pana in prezent , pe teritoriul englez am la activ 6 meciuri in kickboxing si box , dintre care 5 castigate si unul pierdut , in prezent activez la echipa „Team Rusu Academy ” fiind antrenat de campionul Marian Rusu , fiind doar de cateva luni in echipa am avut deja un meci de box la categoria 80 kg castigat , momentan ma pregatesc alaturi de colegii mei pentru urmatorul meci ce va avea loc pe 12 mai , totodata debutand in regimul de lupta MMA , apoi pe 27 mai un meci pe reguli de k-1 in Romania in cadrul galei Urban Legend .”

Ei sunt cei doi sportivi care de abia își încep cariera în lumea sportului, cu toate că au deja mai multe meciuri câștigate.  Trebuie să ne mândrim cu așa tineri, care datorită lor, tricolorul românesc poate fi arborat oriunde în lume.

Bilete pentru meciuri se pot achizitiona direct de la sportivi, de la Academia Marian Rusu, sau puteti sa ne contactati pe pagina oficiala Facebook Diaspora Unita

Mult succes în continuare și cu cât mai multe titluri câștigate!!!

Leave a Reply