Focul aprins în PMP continuă să ardă

  • Cu toate că fostul lider al PMP a declarat astăzi într-o postare pe rețelele de socializare cum că lucrurile s-au liniștit în partid și încearcă să se reorganizeze,  pe grupurile susținătorilor și membrilor PMP tot mai ies la iveală lucruri care puțini cunosc.

Jean Popescu,  președintele interimar al PMP Diaspora an scris despre Ionel Roiban, care din unele surse stă mai mult la sediul PMP decât acasă și care îl sponsoriza pe Eugen Tomac,  cum că ar fi fost consilierul lui L.Orban în PNL. Va invit să citiți textul

 

 

 

 

 

 

 

,,Sa continuam seria celor care vor sa îl dea jos pe Cristian Diaconescu.
Astazi, Ionel ROIBAN
Cum nu ati auzit de Roiban ? Liderul asa zisilor români republicani din SUA, ” tovaras la catarama cu Trump” si fost consilier împinge vântul al lui Orban……
Liderul de mucava de la PMP Vâlcea, unde nu îl mai suporta nimeni din cauza arogantei si a prostiei ridicate la rang de virtute, a avut acces la niste functii pe care nu le visa nici în visele sale cele mai erotice. Ce l-a recomandat pe acesta sa acceada la aceste functii ? Raspunsul este : Cardul sau bancar. Roiban, si-a înrosit cardul bancar pentru a-i plati lui Tomac toate colindarile prin SUA, inclusiv cea unde ” Marele Lider ” ne rostea cu glas duios pe Feisbuc cum s-a întâlnit el cu Trump. Adevarul este ca Roiban a platit peste 10.000 de dolari pe cap de bo…. pentru a participa alaturi de ” Marele Lider ” la o reuniune organizata de Trump pentru a strânge fonduri pentru campanie. Iar pentru 20.000 de dolari Donald a sacrificat 3 secunde pentru a trece si prin preajma celor doi. Un fel de întrevedere de-a lui Dragnea cu Trump doar ca lipsea masa. Datorita acestei fapte de vitejie si a zecilor de mii de dolari cheltuiti pentru a finanta plimbarile Marelui Lider, Roiban a fost împins de Tomac pe postul de consilier al lui Orban pentru relatia cu Statele Unite ale lui Trump. Da, a existat asa ceva. Nu aveti voie sa râdeti !:)))). Ionel, pe care la alegeri nu l-au votat nici prietenii sau familia din Vâlcea, a dorit mai mult. Asa a ajuns caprar la PMP Vâlcea. Tot Ionel, care minte cum respira, a scos pe piata zvonurile cu scoaterea pozelor cu Presedintele Basescu din sediul PMP la ordinul lui Diaconescu. O mare minciuna. Tot acesta a suflat si minciuna conform careia Diaconescu doreste ” debasificarea PMP”. Sa mori tu, Ionele ?. Pai nu Diaconescu a declarat la congres ca nu doreste sa i se ceara sa se dezica de Traian Basescu ?. Daca Adrian Mocanu este un fel de chihuahua al lui Eugen, Roiban reprezinta guma de mestecat ce i s-a lipit de pantof. Mucava, cum va spuneam.
Nu are rost sa mai continui aici cu meritele si realizarile liderului de mucava al PMP Vâlcea care doreste schimbarea lui Cristian Diaconescu. Pentru ca nici la stadiul de guma de mestecat lipita de pantofii acestuia nu va ajunge niciodata.
Vom continua cu prezentarea celorlalti „rivolutionari” care doresc schimbarea Presedintelui Diaconescu.”

 

L. Constantin pentru Diaspora Unita

Leave a Reply