Eugen Tomac face tot posibilul să scoată PMP-UL de pe piața politică

După ședința ilegală PMP,  organizată de către E. Tomac pe data de 12.01.2022, acesta a mai organizat una zilele trecute la Sibiu, cu speranța de al scoate pe actualul lider PMP Cristian Diaconescu și să predea partidul PNL-ului, dar nici de data aceasta nu i-au ieșit planurile. Iată ce scrie fostul deputat și președinte al PMP Diaspora  Doru Coliu într-o postare pe rețelele de socializare.

,,Nu trece nici o zi fără ca Eugen Tomac să nu o comită grav și fără ca personajul ăsta trist să nu aibă o nouă tentativă de distrugere și compromitere totală a PMP.!
Ultima sa fiță a fost convocarea unei ședințe informale la Sibiu ( ce fatalitate, nu?)!
20 de organizații ale partidului au răspuns prezent la această nouă încercare de distrugere a partidului, au răspuns prezent la scheunatul celui devenit deja piatra de moară legată de gâtul PMP-ului! Însă nu toate organizațiile erau pro-Eugen. Galați, Constanța, Brăila, Onaca, Iaru sunt cu Cristian Diaconescu, câțiva pro PNL cu Eugen, câțiva pro PSD și restul neutri să vadă cine câștigă.
Scopul său, unicul scop, deja obsesiv, scoaterea pe tușă a președintelui C. Diaconescu!
În fine, ședința asta cu iz de scandal și iarmaroc punea la aceeași masă organizații pro-PNL, pro-PSD dar… dar contrar estimărilor marelui strateg E. Tomac, la întrunire a fost prezent și domnul C. Diaconescu, care a dorit să îi înfrunte pe față, omul care se bucură de sprijinul majorității covârșitoare a PMP-iștilor!
Prost sfătuit, E. T. ar fi dorit să transforme întâmplarea de la Sibiu într-o debarcare a liderului de partid, cu siguranță, cel mai puternic candidat la președenția României! În sondaje ET are 1% și CD are 17%.
Existau și niște condiții de împăcare impuse de Tomac & company, ceva în stilul adoptat de ruși în negocierile cu N. A. T. O!
Doar că, n-a fost să fie, Eugene!
Organizațiile cu un cuvânt greu de spus în partid își păstrează integritatea și nu vor permite nimănui ca niște haiduci politici pripășiți prin curtea PMP-ului să distrugă munca din organizații, munca membrilor simpli care au crezut și cred în acest partid!
Apropo de muncă, Eugene… , Apropo de 70% din liderii de organizații care declari tu că țin cu tine, realitatea e cu totul alta, realitatea e că în majoritatea lor, 90% din membrii partidului îl doresc pe Cristian Diaconescu Președintele PMP iar tu știi asta și de aceea încerci cu câțiva lideri de organizații să îl eliminați în ședințe organizate pe ascuns, ad-hoc, să vă reușească planul departe de ochii membrilor de partid.
Apropo, chiar și în organizațiile care chipurile țin cu tine, majoritate membrilor acelor organizații țin cu Cristian Diaconescu!
Ce doreai tu să evaluezi la președintele partidului în întâlnirea asta informală?
Mă reîntorc însă la ceea ce se dorea așa.. un CEN ad-hoc!
Ai văzut, dragule, că oamenii importanți din partid și organizațiile puternice ți-au dat flit, ai văzut că nimănui nu-i este frică de atitudinea unui demisionat incompatibil cu PMP?
Ia-ți cu tine cei câțiva saltimbanci și pleacă poate reușiți să îi coborâți sub prag și pe alții.
Apropo, domnu’ europarlamentar, ești la curent cu ce se întâmplă cu facturile românilor, cu ce se întâmplă pe la granița de Est a României sau unica ta preocupare rămâne distrugerea PMP?
De ce ești așa de înverșunat pe Cristian Diaconescu care stă mai bine ca tine în toate sondajele? Nu poți scăpa de sub butonul lui Iohannis? Nu poți scăpa de problemele tale?
Ce te mânã în lupta asta de distrugere a PMP acum când rușii sunt aproape?
Vei pierde la Congres, vei pierde pentru că unii lideri de organizații sunt pro PSD care și vor avea candidatul lor propriu, nu tu, vei pierde pentru că tu cu câțiva lideri pro PNL nu veți avea o majoritate, vei pierde pentru că Cristian Diaconescu va avea de partea sa majoritate membrilor de partid care va lua cu asalt acest Congres! – vei pierde pentru că pregătirea ta în manipulare nu e mai presus de voința membrilor PMP și pentru că minciuna are picioare scurte!
Îmi pare rău că în rândurile de față am asociat de prea multe ori numele partidului cu al tău, să mă scuze pmp-iștii adevărați, cei 90% aflați alături de Cristian Diaconescu!
Forța PMP, forța membrilor simpli!” (D.P.Coliu)

După cum am scris și în articolul anterior, E. Tomac face tot posibilul să pună pe tavă PMP-ul în schimbul rezolvării dosarului FSB.

 

  • L. CONSTANTIN pentru Diaspora Unita

Leave a Reply