Daniel Iordache și grupul sufletistilor, diplomă de excelență

 

Așa cum ne-am obișnuit de câțiva ani , Daniel Iordache,  fondatorul grupului ,Sufletiști în UK și Europa ” își dedică timpul care îi rămâne liber, în a ajuta oameni și copii uitați de societate.  Acesta, împreună cu membrii grupului, pun mână de la mână și strâng atât bani cât și alte bunuri cu care fac fericiți sute de nevoiași. Case de copii și  de bătrâni, dar și alte persoane care nu au nici un sprijin din alta parte .

 Acesta organizează mereu întâlniri de grup, unde face tot posibilul ca invitații să se simtă bine distrandu-se, dar si ajutând pe alții .

,,Grupul „Sufletisti in Uk si Europa” au avut o intalnire de grup pe data de 13 aprilie la restaurantul Casa Romaneasca din Londra unde au fost prezenti un numar de aproximativ 100 de oameni cu suflet mare.Multumim tuturor pt alaturare,printre ei numaranduse si admina Alina Mihaela Dinu contabila de meserie care pune suflet foarte mult in ceea ce face si fostul fotbalist de performanta Marian Dinu care se implica de fiecare data.Aducem multumiri tuturor celor prezenti cat si celor care nu au putut ajunge din diferite motive enumeram cativa:Dana Ivanov,Rosalinda Rosi,Loredana Tudosa,Iulia Maria Luca,Andreea Lore,Mirela Stamen,Sferciuc Lyly si Narcis,Liliana Mariana Preda,Diana Moga,Muntele Madalin si Livia,Baciu Madalina,Simona Chraim si Kamal,Florin Preda Simona Liliana Tocaciu,Maria Mihaela Amariutei si Adrian,Ana Afloarei,Geo Georgiana,Florica Bros,Roibu Mirela,Raluca Rugina si familia,Lary Lazar si familia,  Roxanna Daniela Ion,  si cantareata de muzica populara Maria Suharu care vine sa ne cante la toate evenimentele”  (D. Iordache)

D. Iordache și grupul ,,Sufletești în UK și Europa ” au fost onorați  cu diplomă de excelență și o cupă de către reprezentanții TV Giurgiu, pentru  acțiunile lor, care aduc zâmbete pe buzele copiilor și bătrânilor, lucruri care nu mulți oameni reușesc să facă.

Daniel a declarat pentru Diaspora Unită, că  mai are o surpriză foarte mare pentru viitorul apropiat,  dar încă nu o dezvăluie .

Pentru cei care vor să se alăture grupului sufletistilor , o pot face accesănd grupul  AICI

Echipa Diaspora Unită este în continuare alături de,,Sufletești „.

I.M.Godenca

 

Leave a Reply