Mocanu intre ciocan și nicovală

După o perioadă lungă de liniște,  pe rețelele de socializare apare din nou acest Mario Mocan, care se auto-proclama ,,faimos” și reprezentant al diasporei. Acesta continuă cu live-urile sale pe facebook,  dar presat din toate părțile, încearcă să se scoată curat în fața susținătorilor, care rămân din ce în ce mai puțini pe zi ce trece. Recent au apărut noi înregistrări audio, unde Mocan spune lucrurilor pe față.  Citez: ,,Noi nu avem nevoie de minți luminate, Noi avem nevoie de o mulțime de proști „

Pentru a asculta înregistrările ,  apăsați AICI.

Mario Mocan se mai poate auzi intr-o convorbire telefonică, unde specifică faptul că banii strânși din donații au fost împărțiți între ei și cheltuiți în interese personale și nu în cele pentru care au fost strânși.  Ascultați AICI

Înregistrare care a mai fost făcută publică AICI

Dovezile noastre de acum, dar și cele din trecut arată clar că este vorba de înșelăciune și în nici un caz de patriotism.Cu toate că încearcă să explice oamenilor despre aceste înregistrări ca au fost făcute, tăiate ș.a.m.d. vocea sa o cunoaște toată lumea și nu poate fi schimbată, la fel si accentul.

Pe banii strânși pe PATREON la început, apoi pe asociație,,,liderul ” diasporei europene se plimba prin toată Europa,  vacanțe, plajă și nu în ultimul rând a întreținut  relații sexuale cu unele dintre susținătoare,  chiar și TRIO (cu două femei odată), după declarațiile Andradei, într-un live, cu câteva luni în urmă.

În unul dintre ultimele live-uri ale lui Mario, acesta se plânge că a fost invitat la evenimente de către Ro Uk Media, organizatorul oferindu-i bilete pe gratis,știind că nu are bani, dar în același timp se laudă că tocmai a achiziționat o mașină BMW cu £38.000. De unde provin acești bani, poate ne explică în următoarele live-uri.

Tot în ultimele live-uri vorbește urât de maramureseni și salajeni, cu care se lăuda înainte și după 10/08/2018.

Mai jos am să las câteva păreri despre Mocan, postate pe rețelele de socializare.

 

Laura Constantin pentru diasporaunita.ro

Leave a Reply