Caz revoltător într-o comună din județul Maramureș

 

 

Se pare că în unele locuri din România,  sistemul postdecembrist încă persistă,  unde primarul, polițiștii, dar chiar si profesorii cred că au voie să dea în copii.

Șeful de post al secției de poliție din comuna Mireșul Mare,  județul Maramureș, Munteanu Gheorghe,  este acuzat că a bătut mai mulți minori (cinci la număr) și asta s-a petrecut nu oriunde, dar chiar în biroul directoarei școlii din aceeași comună și sub ochii domniei sale.

Minorii au fost acuzați că ar fi aruncat cu bulgări de pământ după un bătrân alcoolic ,  care la rândul său i-a înjurat.  Polițistul Gheorghe M. nu a avut răbdare să cheme părinții și minori la secția de poliție pentru declarații,  dar a preferat să rezolve singur problema,  aratandu-și abilitățile de luptă asupra celor cinci minori. Acesta i-a chemat câte unul în biroul directoarei școlii Mogos Lucica,  așteptându-i cu câte o palmă peste cap și tras de păr.

Mirela Rezmives, mama minorului de 12 ani Borota Carlos, cere să se facă dreptate și să se investigheze acest caz, să se verifice înregistrările video și apelurile telefonice de la data incidentului.  Deasemenea  mama minorului susține că celorlalți părinți le este frică să facă plângere, deoarece primarul social democrat al comunei ,,taie și spânzură”. Are foarte multe relații și nu îi este frică de nimeni.

Minorul lovit a fost consultat de către psihologul școlii, care susține că toate cele spuse de copil, sunt adevărate și copilul este în stare de șoc.

În imagini puteți citi câteva declarații ale mamei minorului de 12 ani.

I. M. Godenca pentru diasporaunita.ro

Leave a Reply