10-11 August 2018 MEGA PROTEST, BUCURESTI, ROMÂNIA

DIASPORA se unește pentru a da jos guvernul româniei

 

De câteva zile , românii din diaspora sunt puși pe jar și vor numai decât să dea jos guvernul româniei, organizând un MEGA PROTEST pe data de 10 și 11 August 2018  în Piața Victoriei din București.

Toate acestea au început imediat dupa mitingul făcut de Liviu Dragnea în favoarea sa, aducând susținători plătiți din toată țara și cheltuind sume imense din bugetul României pentru a le oferi susținătorilor transport, apă ,mâncare dar chiar și plată  50-100RON /cap potrivit surselor facebook.

Mai rău, guvernul româniei si-a pus in plan sa-i taxeze pe români din diaspora, pe venitul obținut în țara unde muncesc și unele zvonuri ar zice ca banii trimiși în România riscă să fie confiscati de către autorități . În ultimul timp au avut loc tot mai multe atacuri la adresa românilor din străinătate , care au plecat din țară,  lasandu-i pe cei dragi, să lucreze pe alte meleaguri, forțați de sistemul corupt din România . Să nu uităm sumele imense de bani trimiși în România anual de către românii din diaspora, sumele care depășesc semnificativ pe cele aduse de investitori străini.

România a ajuns într-o situație critică, mai rău decât țările conduse de dictatori.  Guvernul aprobă legi noi, care sa-i apere de justiție. România este singura țară din lume unde se fură legal, la nivel înalt.

Mesajul DIASPORA UNITĂ către toți românii de pretutindeni:

,,Fraților! 

Este timpul să ne luăm ȚARA înapoi! Este timpul să zicem STOP corupției și hoției,  care ne-a alungat de familiile noastre și ne-a făcut sclavi în alte țări, în tîmp ce ei au furat și au vândut tot din România! Este timpul ca ei să plătească pentru că au distrus pământul pentru care străbunii noștri au plătit cu viața ca să-l apere.  Este timpul să ne unim și să le arătăm că noi suntem Românii adevărați. Știu că pentru unii este greu să ajungă în august acasă,  dar încercați să faceți tot posibilul.  10 August o să fie o zi istorică în România. România încă mai are șanse,  nu vă descurajați! Faceți-o pentru copiii voștri! „

,,REAPRINDEM LUMINA LA NOI IN ȚARĂ „

#DIASPORAUNITA

 

Leave a Reply