GALA DINNER, un eveniment in sprijinul ,,Oxford for Romania Summer School „!!!

Sâmbătă 20 octombrie 2018 a avut loc evenimentul GALA DINNER, organizat de asociația  ,,Romanian Woman in UK”, condusă de doamna  Veronica Costache si doamna Alina Balatchi, în colaborare cu grupul ,,RILO” (Români în Londra Oficial), care a fost reprezentat de doamna Claudia Gutulescu. Acest eveniment s-a desfășurat în incinta unui hotel de 5 stele, din centrul capitalei Angliei, la care au participat Excelența sa Dan Mihalache,  ambasadorul Marii Britanii și Irlandei de nord,  consulul general Valentin Muntean, o echipă de cercetători români de universitatea din Oxford,  dar și alți români de succes.

,,GALA DINNER ” a fost organizată pentru a sprijini proiectul  ,,Oxford for Romania Summer School „. Acest proiect oferă șansa de a studia tîmp de 8 zile, la universitatea din Oxford , zecilor de elevi din România, care nu au posibilitatea financiară, dar sunt foarte buni elevi. Pentru mai multe detalii despre acest proiect și sprijinul acestuia, accesați Aici!

La GALA DINNER a fost prezentată și campania  ,,Femei pe bancnote „, de către  doamna Janina Nectara. Această campanie a fost înființată cu scopul de a introduce portrete de femei Mari (cunoscute), pe bancnotele românești. Pentru mai multe informații despre campanie și sprijinul acesteia,  accesați Aici!

Nici muzica live nu a lipsit de la acest eveniment. Două voci superbe ale solistelor   Morar Claudia Janeta și Simona Migdonia, au creat o atmosferă unică în sală . Spre finalul evenimentului , tânărul violonist Alexandru Costache,  însoțit de Andrada Maria Brisc(piano), au ridicat sala in picioare cu câteva repertorii românești ,printre care și Ciocârlia , sau  Rapsodia română nr.1.

Evenimentul s-a încheiat în urma unei tombole, unde au fost câștigate mai multe cadouri.

,,A fost unul dintre cele mai frumoase evenimente la care am participat în Londra.  Mulțumesc Claudiei Gutulescu pentru invitație și mulțumesc acestei asociații pentru șansa acordată românilor , de a se cunoaște și a sprijini împreună mai multe proiecte.  Totul a fost organizat perfect, nu a lipsit absolut nimic.  Cu această ocazie doresc sa-l felicit si pe domnul Valentin Muntean,  (consulul general de la consulatul româniei din Marea Britanie), pentru că si-a facut timp să dea mâna cu fiecare în parte și mai ales să stea cu noi la masă și să discutăm despre problemele românilor care locuiesc în MB și cum pot fi ajutați aceștia.” Ioan-Mihai Godenca 

Diaspora Unită susține proiectul  ,,Oxford for Romania Summer School ” și partiția  ,,Femei pe bancnote „!

Diaspora Unită susține și mulțumește  ,,Romanian Woman in UK „!

Leave a Reply